03/03/2021 Geir Tommy

Gjensidige velger Innsikteriet!

Gjensidige inngår samarbeidsavtale med Innsikteriet

Gjensidige har valgt oss som leverandør og samarbeidspartner.

I en stor tilbudskonkurranse om markedsanalyse ble Innsikteriet valgt som en «preferred supplier» på det kvalitative området. Konsulentene har lang erfaring og solid kompetanse innen tjenestesektoren, som er viktig når man skal jobbe med komplekse tjenester som forsikring. Innsikteriet er oppdatert på fagfeltet, er hyggelige å samarbeide med og har i tillegg konkurransedyktige betingelser. (Svein-Erik Fintland, Innkjøpssjef, Gjensidige)

Vi har samarbeidet med Gjensidige på flere prosjekter de senere årene, bl.a. i forhold til utvikling av kommunikasjonskonsepter for kundeutbytte (se video for kundeutbytte nedenfor, som erstattet konseptet med bruk av Olsenbanden). 

Vi gleder oss til fortsettelsen.

, , , , , ,

Kontakt oss